AVG:

 

Wij hebben ons privacy beleid herzien en nodigen u uit hiervan kennis te nemen. Wij kunnen ons werk niet uitvoeren zonder dat we bepaalde persoonsgegevensverwerken. Dat doen we met groots mogelijke zorg. Vanaf 25 mei 2018 krijgen ook de mondhygiƫnisten te maken met een nieuwe privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons privacy beleid is op die wet afgestemd.

 

De drie bekangrijkste punten van ons privacy beleid zijn:

 

We hebben een patiƫntendatabase en delen uw persoonsgegevens uitsluitend binnen onze praktijk en met uw tandarts/behandelend arts waar wij in het kader van uw behandeling mee samen werken.

 

We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor we deze persoonsgegevens van u hebben gekregen. We verwerken ook niet meer persoonsgegevens dan nodig is om uw behandeling op de best mogelijke manier uit te voeren.

 

We beveiligen onze ICT-infrastructuur adequaat en monitoren de systemen proactief. Uw veiligheid en privacy staan bij onze praktijk altijd voorop.

 

Door op of vanaf 25 mei 2018 gebruik te maken van onze diensten en behandelingen, gaat u akkoord met ons beleid, anders moet u dit schriftelijk aan ons doorgeven. Voor vragen over dit beleid kunt u contact met ons opnemen.